fbpx

Apparatuur

Professionele apparatuur huren voor een succesvolle film- of fotoshoot

Naast het verhuren van onze studio, bieden wij ook de mogelijkheid om onze professionele apparatuur te huren. Wij begrijpen dat het huren van apparatuur een tijdrovende en soms frustrerende taak kan zijn, daarom willen wij jou graag helpen en ontzorgen.

Wij hebben alles wat nodig is om de basis te leggen voor een succesvolle film- of fotoshoot. Onze apparatuur varieert van camera’s, lenzen, monitoren, grip, (flits)lichten en achtergronden. Wij zorgen ervoor dat onze apparatuur altijd up-to-date is en goed onderhouden wordt, zodat jij je volledig kunt concentreren op het maken van de mooiste beelden.

Als je meer wilt weten over ons assortiment, kun je je email adres achterlaten er wordt dan automatisch een email gestuurd met het volledige overzicht. Wij zijn trots op onze apparatuur en delen deze graag met jou. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor je geregeld is

ONS AANBOD

CAMERA

€145,-

Je bespaart €25,-

LICHT & GRIP

€145,-

AUDIO

€30,-

Excl. 21% btw

Wil je meer informatie?

Download dan nu onze informatieve pdf! Hierin vind je alle details die je nodig hebt. Voor verdere vragen staan we graag voor je klaar. Klik hier om de pdf te downloaden!