OVER ONS

Wie zijn wij?

Wij zijn Ted en Raemy; twee ambitieuze ondernemers die samen zijn gekomen door onze passie voor de urban sport en films maken. Sinds 2019 hebben wij een foto en videoproductie bedrijf opgezet onder de naam CUZZO Films in Rotterdam. 

Vanaf dat wij zijn gestart met het opzetten van CUZZO Films droomde wij er altijd van om een studio te hebben waar wij al onze creativiteit kwijt kunnen. Nu wij deze mogelijkheid hebben biedt dit kansen om bij te dragen aan de ontwikkeling van filmmakers en fotografen door maatschappelijke prijzen te bieden. 

Rush World
Waar de studio zich bevind is in een van de gebouwen van Rush World, een inspirerende plek dat bijdraagt aan de ontwikkeling van jong en oud. Onur Eren is de founder van Rush World, dit is ook tevens onze trouwe vriend en partner waar wij mee opgegroeid zijn en al jaren mee samenwerken. Samen proberen wij deze plek aan de delfshaven tot een inspirerende bron van creativiteit te realiseren.

Dus, als je op zoek bent naar een plek om je passie aan te wakkeren, je creativiteit de vrije loop te laten en de status quo uit te dagen, dan ben je bij Rush World aan het juiste adres. Bekijk hun website: Rush World 

Ted Heil en Raemy Abdelsalam CUZZO Films